< Go back

Sirius ostaa kahdeksan kohteen liiketilasalkun

2019-02-10T16:55:06+02:001.4.2016|

Kiinteistövarainhoitoyhtiö Sirius Capital Partnersin sidosryhmään kuuluva yhtiö on ostanut kahdeksasta liiketilakiinteistöstä koostuvan salkun. Kohteet sijaitsevat Etelä- ja Kaakkois-Suomessa ja myyjinä ovat Lemminkäinen Talo Oy ja Finavo Oy, jonka omistajat ovat Lemminkäinen Talo Oy, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera sekä Viator Oy.

Kaikki kohteet ovat hiljattain rakennettuja, moderneja kiinteistöjä, joissa ei ole investointitarpeita näköpiirissä tulevina vuosina. Salkun päävuokralaisia ovat Tokmanni, S-ryhmä ja Kesko, ja suuri osa vuokrasopimuksista on vastikään solmittu. Tämä osoittaa osaltaan vuokralaisten vahvaa sitoutumista liikepaikkoihin.

”Olemme tyytyväisiä saadessamme nämä kohteet osaksi liiketilasalkkuamme. Salkku koostuu nykyaikaisista, toimivista kiinteistöistä houkuttelevilla liikepaikoilla. Olemme iloisia voidessamme jatkaa hedelmällistä yhteistyötä vuokralaisten kanssa, jotka pääosin tunnemme hyvin jo pitkältä ajalta”, sanoo Jonas Ahlblad, Sirius Capital Partnersin CIO.

Advium toimi transaktiossa myyjän kaupallisena neuvonantajana ja Hammarström Puhakka Partners myyjän juridisena neuvonantajana. Ostajan juridisena neuvonantajana toimi Asianajotoimisto Krogerus.

Yhteystiedot

Sirius Capital Partners:

Patrick Gylling, Partner, CEO, +358 40 542 6397,
patrick.gylling@sirius.fi

Jonas Ahlblad, Partner, CIO, +358 50 563 7667,
jonas.ahlblad@sirius.fi

Matti-Pekka Sävelkoski, Partner, CFO, +358 40 774 2909,
matti-pekka.savelkoski@sirius.fi

www.sirius.fi, Twitter @We_Are_Sirius

Go back